{ "user": { "type": "identify", "data": { "id":"None", "user":{ "name": " ", "email": "", "signupDate": "", "permission": "no" } } }, "page": { "type": "page Viewed", "data": "" } }
{ "id": "https://www.penti.com.ro/reducere-mid-season/", "name": "Plaja 3 al % 25", "creative": "https://77409f.a-cdn.akinoncloud.com/cms/2024/06/25/ad23e901-f92e-4182-999f-cdf578aceba6.png", "position": "1" }

DESPRE NOI

Povestea brandului nostru a început în anul 1950, atunci când fraţii Mois şi Yasef Kariyo au înfiinţat două companii separate.
În aceşti ani dezvoltarea industrială a ţării noastre era limitată iar unificarea puterii celor doi fraţi antreprenori a reprezentat cu punct cheie pentru noi toţi. În anul 1970 brandul nostru a luat denumirea de "Ogretmen Corap" (n.t. ciorapi de profesoară) şi peste un an în cartierul Bayrampaşa din Istanbul a fost înfiinţată prima noastră fabrică. Această nou denumire provine de la faptul că în acei ani în Turcia în general profesoarele preferau să poarte ciorapi fini.
În anul 1980 reprezentantul celei de-a doua generaţii a familiei, Sami Kariyo, a devenit "căpitanul" brandului. Brandul nostru s-a concentrat pe nevoile femeilor de la oraş şi a îmbunătăţit şi mai mult producţie pe baza unei abordări noi cu privire la culori, desene, sortimente şi calitate. Astfel, pe de-o parte ne-am consolidat locul pe piaţă şi pe de altă parte în anul 1984 am ajuns la ultima etapă a procesului de branding când am luat numele de Penti.
- În anul 1991 am utilizat pentru prima dată materialul Lycra pentru producerea ciorapilor fini pentru femei şi am revoluţionat piaţa cu ciorapi cu chilot "Fit15". În anii ce au urmat am continuat să ne dezvoltăm şi în activităţile sectorului de producţie şi vânzare cu amănuntul adăugând la gama noastră de produse ciorapi fini pentru femei ciorapii pentru copii, ciorapii pentru bărbaţi, îmbrăcămintea de casă, lenjeria intimă, bikini, costumele de baie, îmbrăcămintea de plajă. Atunci când unităţile noastre de producţie au început să nu mai facă faţă, în anul 1994, am înfiinţat la Corlu, Fabrica de Ciorapi Ogretmen. Fabrica a fost dotată cu tehnologie modernă. În această fabrică unde producţia este efectuată la standarde internaţionale, în prezent producem anual 86 de milioane de perechi de ciorapi.     
- În anul 1995 am produs primi ciorapi funcţionali ce arată femeile suple.
- În anul 1999 am deschis la Istanbul primul dintre magazinele Penti. Totodată, începând cu anul 1999, comercializăm în cadrul magazinelor înfiinţate produsele Penti. Femeile ne iubesc. În conformitate cu studiile efectuate suntem brandul cel mai bine cunoscut şi apreciat din domeniul nostru de activitate în Turcia şi suntem un brand cunoscut în procent de 99.6% cu o loialitate a clientului de 78%.
- În anul 2006 ne-am numărat printre primele 1000 de întreprinderi industriale din Turcia. În Turcia deţinem peste 300 de magazine în 60 de judeţe iar în străinătate deţinem 106 de magazine în 29 de ţări. Aceste numere cresc în fiecare zi. Avem birouri de vânzări în Anglia, Italia şi China. Îmbrăcăm persoane din orice naţie cu produse Penti în principal în ţările din Balcani, din America până în Arabia Saudită, din Anglia până în Mongolia, în multe locaţii din întreaga lume. Suntem una dintre cele mai mari 3 companii producătoare din Europa. În acelaşi timp suntem producătorii câtorva branduri renumite pe plan mondial.
- În anul 2006 am început pentru prima dată în reclamele sectorului de producţie de ciorapi să folosim persoanele celebre.
- În anul 2007 am deschis magazinul online. (penti.com)
- În anul 2009 am ocupat locul 106 între cele mai mari 500 de întreprinderi din Turcia.
- În anul 2011 am fost premiaţi pentru proiectele de responsabilitate socială derulate de noi pentru femei.  Toate aceste succese şi viteza de dezvoltare a atras şi atenţia investitorilor străini.  Parteneriatul pe care l-am încheiat în anul 2012 cu unul dintre cele mai mari fonduri de investiţii din lume, Carlyle Group, ne-a consolidat şi mai mult obiectivul de a crea un brand turc global.
- În anul 2013 ne-am numărat printre cele mai mari 500 de întreprinderi industriale din Turcia.
- În anul 2013 ne-am schimbat logo-ul şi culoarea corporativă.
- În anul 2014 am primit certificatul TURQUALITY şi am făcut un pas important pentru prezentarea şi lansarea brandului în străinătate.
- În anul 2015 am unificat modelele de teren şi management. Am creat Sistemul de Management pentru Producţie Specială (Management total de producţie) în scopul îmbunătăţirii randamentului.
- În anul 2016 Sistemul de Management Total Producţie a primit premiul Inovalig.
- Am creat un sistem de comunicare directă între magazin şi clienţi pe baza sistemelor 3C şi I-COM.
- Am îmbunătăţit sistemul de digitalizare. Comerţul online a devenit cea mai bună cale de comercializare iar conturile din reţelele de socializare s-au dezvoltat.)
- Am fost premiaţi pentru utilizarea tehnologiei în cadrul Marketingului direct şi Felis. Obiectivul nostru este de a ne întări tot mai mult poziţia în piaţa producţiei de ciorapi, piaţă al cărui lider suntem, şi de a ne continua această conduită, pe lângă vânzările de ciorapi şi în vânzările cu amănuntul de lenjerie intimă şi costume de baie. De asemenea ne propunem să devenim o companie turcă globală şi de a fi "lovebrand"-ul femeilor atât în Turcia cât şi în străinătate.   Pentru asta producem şi depunem eforturi.
FII PRIMUL CARE AFLĂ!