{ "user": { "type": "identify", "data": { "id":"None", "user":{ "name": " ", "email": "", "signupDate": "", "permission": "no" } } }, "page": { "type": "page Viewed", "data": "" } }
Politica de Returnare

Cum se face returnarea?

Procesul de returnare îl puteți face Online pe site-ul Penti.com.ro.

Cum funcționează procesul de returnare?

Conectându-vă în contul dumneavoastră de pe site-ul Penti.com.ro, alegând din ”Contul meu” secțiunea  „Comenzile mele”, puteți alege comanda sau produsele pe care doriți să le returnați, adăugând și motivul returnării. Puteți trimite coletul dvs. către Fan Courier ( costul transportului revine asupra noastră) specificând numărului comenzii și adăugând formularul de returnare în pachet. E de ajuns să completați formularul de mai jos și să-l aplicați pe cutia ce va fi expediată.Vă rugăm să vă asigurați că ați scris pe formular și numărul de comandă.

Vom verifica produsele ajunse în depozitul nostru, iar dacă acestea nu au motive să nu fie acceptate pentru retur, vi se va face confirmarea. Plata returului confirmat se va face în contul dumneavoastră în termen de 14 zile .

Plata la livrare (ramburs)

Clienții ce aleg metoda de plată la livrare, dar doresc să returneze produsele, o pot face prin completarea formularului de retur din coletul inițial și prin trimiterea coletului către Fan Courier. Odată ajuns în depozitul nostru, produsul din coletul dumneavoastră va fi verificat. Responsabilul de relații clienți va face  rambursarea sumei. Vi se va solicita contul IBAN în care doriți ca suma să fie depusă.
Pentru comenzile cu plata la livrare, nu se face returnarea sumei aferente plății în ramburs, pentru produsele returnate.

Cum se efectuează un schimb ?

Nu se fac schimburi de produse în online. Puteți să schimbați produsele dorite dacă aveți factura de la comanda online. Schimbul îl puteți face în cel mai apropiat magazin Penti în termen de 30 de zile.

Care sunt produsele nerambursabile?

Din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă, lenjeria de corp (ex. chiloții) , produsele cosmetice, produsele din silicon, accesoriile, bijuteriile și corsetele nu sunt acceptate pentru returnare. Din aceleași motive de igienă, slipii de plajă și costumele de baie cu banda de igienă originală înlăturată sau deteriorată nu sunt acceptate pentru schimb sau returnare.

FI PRIMUL CARE AFLĂ!
Înscrie-te gratuit și vezi toate noutățile Penti prin e-mail