{ "user": { "type": "identify", "data": { "id":"None", "user":{ "name": " ", "email": "", "signupDate": "", "permission": "no" } } }, "page": { "type": "page Viewed", "data": "" } }
Politica de Returnare

Cum se face returnarea?

Procesul de returnare îl puteți face prin curier, suma aferentă produselor returnate fiindu-vă transferată în cont , în momentul în care produsele au ajuns la colegii noștri și au fost analizate.

Cum funcționează procesul de returnare?

Returnarea produselor se face prin trimiterea produselor prin curier, ( Fan Courier), prin adăugarea în colet a produselor cât și a facturii comenzi (factura se află pe site la secțiunea ” Comenzile mele ”) și prin completarea formularului de returnare ce se află în colet. Este suficient să completați formularul și să-l aplicați pe cutia ce va fi expediată.

Vom verifica produsele ajunse în depozitul nostru, iar dacă acestea nu au motive să nu fie acceptate pentru retur, vi se va face returnarea sumei. Plata returului se va face în contul dumneavoastră în termen de 14 zile.

Plata la livrare (ramburs)

Clienții ce aleg metoda de plată la livrare, dar doresc să returneze produsele, o pot face prin completarea formularului de retur din coletul inițial și prin trimiterea coletului către Fan Courier. Odată ajuns în depozitul nostru, produsul din coletul dumneavoastră va fi verificat. Responsabilul de relații clienți va face rambursarea sumei. Vi se va solicita contul IBAN în care doriți ca suma să fie depusă.

Cum se efectuează un schimb ?

Nu se fac schimburi de produse în online. Puteți să schimbați produsele dorite dacă aveți factura de la comanda online. Schimbul îl puteți face în cel mai apropiat magazin Penti în termen de 30 de zile.

Care sunt produsele nerambursabile?

Din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă, lenjeria de corp (ex. chiloții) , produsele cosmetice, produsele din silicon, accesoriile, bijuteriile și corsetele nu sunt acceptate pentru returnare. Din aceleași motive de igienă, slipii de plajă și costumele de baie cu banda de igienă originală înlăturată sau deteriorată nu sunt acceptate pentru schimb sau returnare.

FII PRIMUL CARE AFLĂ!
Înscrie-te gratuit și vezi toate noutățile Penti prin e-mail